Komedien, hvor alt går galt

HOLD PÅ HAT OG BRILLER
– OG VÆR KLAR TIL AT TØRRE ØJNENE

HOLD PÅ HAT OG BRILLER
– OG VÆR KLAR TIL AT TØRRE ØJNENE

Vi advarer: Der er risiko for, at du græder af grin, for sjældent har man set noget så rablende og hjælpeløst udført. En ambitiøs amatørgruppe kaster sig ud i et spil om et mordmysterium i bedste Agatha Christie-stil, men de har desværre ikke styr på ret meget andet end spilleglæden.
Scenografien lever sit eget liv, rekvisitterne er aldrig, hvor de skal være, og replikkerne falder ikke til tiden. Til gengæld snubler de glade amatører over møbler og medspillere – og hele tiden på det forkerte tidspunkt.
Titlen er ikke falsk reklame; absolut alt, hvad der kan gå galt, går med sikkerhed helt galt. Hvis en blanding af Mr. Bean, Monty Python og Svend, Knud og Valdemar kan få dig til at grine, så kan Komedien, hvor alt går galt også.
Mød et hold af Danmarks mest morsomme og adrætte skuespillere i denne vanvittige og prisvindende slapstickfarce, der i nogle sæsoner har blæst latterorkaner ind over Londons West End og som nu får danmarkspremiere.

Forfattere: Henry Lewis, Jonathan Sayer,
Henry Shields
Oversættelse: Henrik Lykkegaard
Instruktør: Geir Sveaass
Scenograf: Søren Glad
Medvirkende: Troels Malling, Gordon Kennedy, Jakob Højlev Jørgensen, Jesper Riefensthal, Kristian Holm Joensen, Patricia Schumann, Marie Mondrup, Paw Henriksen
Producent: Folketeatret
Spillested: MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37, Herning

Løssalgspris: kr. 225,-
Abonnementspris: kr. 175,-

onsdag 1. november kl. 19:30

ABONNEMENT