Prædikerens bog

En musikpoetisk forestilling

Prædikerens bog består af 12 musikalske værker inspireret af de 12 kapitler i Prædikerens Bog fra Det Gamle Testamente. Teksterne er blevet til monologer, dialoger, sange og musik og fungerer som en forestilling til fordybelse og andagt. Det er moderne bønner, som inviterer til indsigt og sjælefred.
Prædikeren har ry for at være en negativ sortseer, som dystert proklamerer, at alt hvad vi gør er nytteløs jagen efter vind, og at alt under solen er tomhed. Uanset hvor meget vi kæmper for at få rigdom, magt og evig ungdom, ender vi under jorden med identiske knogler og ben. Men måske har hans budskaber et dybere budskab til os om at nyde livet, mens vi har det?
Sangene fremføres af bandet Mongotube og Lotte Arnsbjerg og Tommy Kenter. Tommy Kenter benytter sig af uddrag af de originale tekster iscenesat som prædikeren selv, og Lotte Arnsbjerg spiller visdommen. Malthe Claudio Lind er scenograf og instruktør.

Sangtekster: Lotte Arnsbjerg
Komponist: Torben Egeris
Illustrationer/scenografi: Pernille Carstens
Medvirkende: Tommy Kenter (Prædikeren), Torben Egeris (keyboard), Ayi Solomon (percussion), Lotte Arnsbjerg (vokal), Mikkel Nordsø (guitar)
Producent: Danig Performing Arts Service
Spillested: Gjellerup Kirke, Kirkebyvej 15, Gjellerup

Løssalgspris: kr. 185,-
Abonnementspris: kr. 160,-

tirsdag 20. februar kl. 19:30

ABONNEMENT