I Sidste Øjeblik

Det gælder om at have det sjovt, så længe man kan.

Lisbet Dahl spiller enken Marianne, som er det dominerende centrum i bridge-aftenerne med veninderne Solvej og Anne-Louise. Som fjerdemand til kortspillet kommer den nyslåede enkemand Per og får Solvejs kinder til at gløde.
En yngre mand – udsendt af kommunen – fordrejer hovedet på både Solvej og Per, og har man nået en alder, hvor man er ligeglad med, hvad andre tænker om en, er der lagt op til overraskende slutninger. Før det er for sent. I sidste øjeblik.
Det er tre erfarne kvinder, der er på scenen. Lisbet Dahl blev uddannet skuespiller i 1967 ved Aalborg Teater. I 2016 modtog hun en ærespris ved Reumert-uddelingen. Sonja Oppenhagen blev uddannet fra Odense Teater i 1971 og er især kendt som Vicky fra DR1’s Matador og fra Badehotellet på TV2. Susanne Heinrich debuterede i 1961 på Pantomimeteatret i Tivoli og har siden da blandt andet optrådt på Det Kongelige Teater.

Manuskript: Carin Mannheimer
Oversættelse: Sebastian Dorset
Instruktør: Christoffer Berdal
Scenografi: Marianne Nilsson
Medvirkende: Lisbet Dahl, Sonja Oppenhagen, Susanne Heinrich, Joen Bille, Søren Bang Jensen og Jeanette Binderup-Schultz
Producent: Folketeatret
Spillested: MCH Herning Kongrescenter

Løssalgspris: kr. 240,-
Abonnementspris: kr. 185,-

torsdag 18. oktober kl. 19:30

ABONNEMENT