Flagermusen

En af verdens mest populære operetter

OperetteKompagniet vender tilbage til Herning. Denne gang tager de sig kærligt af den populære operette Flagermusen, hvor den ene skønne melodi efter den anden serveres på et fad – lige til at nynne med på.

Den melankolske, små-pimpende Rosalinde og den travle, fraværende Eisensteins ægteskab sejler, deres stuepige Adele lyver sig fri for at smutte til bal i en af fruens fineste rober, vennen af huset Dr. Falke pønser kun på hævn over en hændelse for år tilbage, den gale italienske sanger Alfred gaber konstant op ude i baggården, og fængselsbetjenten Frank arresterer den forkerte! Men så lægger Prins Orlofsky festsal til et ordentligt stemningsskifte – og opklaringen af de forskellige intriger kan gå i gang.

Strauss d. Yngres Flagermusen er den med verdens vel nok bedste ouverture, den storslåede ”Csárdás,” hvor vores heltinde for alvor træder i karakter – det er den med ”Urduetten,” den berømte ”Champagnesang,” ”Min Hr. Marquis,” ”Brødresmå og Søstresmå,” og så er det den med ”Åh Gud, hvor det dog går mig nær!”

Musik: J. Strauss II
Dansk tekst: OperetteKompagniet
Medvirkende: Signe Asmussen/Carina Tybjerg Madsen (Rosalinde), Bo Kristian Jensen/Teit Kanstrup (Eisenstein), Jens Søndergaard (Falke), Lisbeth Kjærulff (Adele), Tuva Semmingsen/Andrea Pellegrini (Orlofsky), Thomas Peter Koppel (Alfred/Ivan), Anders Christensen/Jonathan Koppel (Blind/Frank), Denise Wencke Gjernøe (Ida),
Trio: Carol Conrad (piano), Anton Lasine/Johannes Søe Hansen (violin) og Kim Bak Dinitzen/Ingemar Brantelid (violoncello)
Producent: OperetteKompagniet

Varighed: 135 minutter inkl. pause
Spillested: MCH Herning Kongrescenter

Løssalgspris: kr. 350,-
Abonnementspris: kr. 295,-

torsdag 2. maj kl. 19:30

ABONNEMENT