Mød mig på Cassiopeia

Romantik, komik og evergreens

I den kendte og elskede operette-komedie vikles Olympens guder og teatrets folk ind i hinanden og svøbes i både romantik og stjernestøv. Komponisten Berger har svært ved at finde inspiration til at færdiggøre sin seneste musical, da han får kærkommen hjælp fra musikkens muse.

Musikkens muse gjorde det også godt, da Kai Normann Andersen komponerede sangene til Mød mig på Cassiopeia: Mange kan nynne med, når den enlige lille muse, har det sværer‘ end man tror; når den erotiske tante og selveste Zeus opfordrer til at gå ud og gå en tur; når der flyves med ud i det himmelblå; når det forelskede par tager den allersidste dans, før de går hjem; og når hele byen sang, da Titina gik til bal.

Mød mig på Cassiopeia klinger af sjæler efter sjæler og hit efter hit, som får eroterne til at flagre på scenen, og – hvem ved – måske også temperaturen til at stige og latteren til at gjalde i salen.

Tekst: Flemming Lynge og Børge Müller
Musik: Kai Normann Andersen
Instruktør: Kasper Wilton
Scenograf: Marie í Dali
Koreograf: Jeanette Binderup-Schultz
Kapelmester: Jens Krøyer
Medvirkende: Karin Nordly-Holst, Trine Gadeberg, Carsten Svendsen, Christopher Læssø, Lone Hertz, Asger Reher, Troels Malling, Kristian Holm Joensen mfl.
Producent: Folketeatret
Spillested: MCH Herning Kongrescenter

Løssalgspris: kr. 350,-
Abonnementspris: kr. 295,-

tirsdag 14. maj kl. 19:30

ABONNEMENT