Les Misérables

I 2017 fejrer MCH Musical 25 års jubilæum, og det sker med en storstilet opsætning af musicalen over dem alle, Les Misérables.

I 2017 fejrer MCH Musical 25 års jubilæum, og det sker med en storstilet opsætning af musicalen over dem alle, Les Misérables.
Musicalen, som bygger på den franske forfatter Victor Hugos romanklassiker (1862) af samme navn, havde premiere i Paris i 1980 og i London i 1985, hvor den har spillet siden. Det er den længst spillende musical i West End og på verdensplan. I 2015 begyndte en 30-års jubilæumsopsætning i Queen’s Theatre i London, som stadig spiller for fulde huse.
Les Misérables er et drama, som foregår over en periode på tyve år i det 19. århundrede. Historien kredser om galejslaven Jean Valjeans kamp for at genvinde sit liv efter en fængselsdom og hans søgen efter frelse for sin forbrydelse. Han bryder sin prøveløsladelse, og det er startskuddet til et liv på flugt fra loven i skikkelse af
politimanden Javert.
Les Misérables er en historie om klassekamp, revolution og ikke mindst kærlighed.

Tekst: Alain Boublil og Jean-Marc Natel (på fransk)
og Herbert Kretzmer (på engelsk)
Dansk tekst: Rasmus Steenberg
Musik: Claude-Michel Schönberg
Medvirkende: Jesper Lundgaard, Jesper Sindberg, Mariann Mikkelsen, Anne-Sophie Jansfort, Kristoffer Sass, Mathias Justesen, Linda Olofsson, Kim Brandt, Lone Rødbroe m.fl.
Producent: MCH Musical
Spillested: MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37, Herning

Løssalgspris: kr. 350,-
Abonnementspris: kr. 295,-

torsdag 14. september kl. 19:30

ABONNEMENT