Om Abonnement

Kontakt til Herning Teater

Kontakt til Herning Teater kan kun ske med brev til Herning Teater, Østergade 37, 7400 Herning
eller pr. mail: herningteater@mail.dk
 

Herning Teater tilbyder et teaterabonnement, hvor man som minimum skal købe 3 forestillinger. De efterfølgende forestillinger, man vælger, kan købes til abonnementspris.
Dette gælder også familieforestillingen. Som abonnent sammensætter du således selv dit teaterprogram.

 

At være abonnent i Herning Teater giver følgende fordele:

  • Spar op til 60,00 kr. pr. billet
  • De bedste pladser
  • Modtag 1 gratis billet til en af 3 forestillinger valgt af Herning Teater
  • Gratis intro til operaforestillingen
  • Mulighed for at bytte købte abonnementsbilletter til en anden forestilling.
  • Når der er tegnet et abonnement på minimum 3 forestillinger, kan der efterfølgende købes en eller flere ekstra forestillinger ligeledes til abonnementspris
  • Særtilbud i løbet af sæsonen – sker alene via mail.

 

Abonnementsbestilling

Løssalget til samtlige forestillinger starter ultimo juni 2018. Abonnementsbestillinger modtaget herefter vil naturligvis blive ekspederet med de til enhver tid bedste billetter.

MCH Herning Kongrescenters billetkontor,
Østergade 37, 7400 Herning, tlf. 99 26 97 08.
Billetkontoret har åbent mandag - fredag fra kl. 10.00-16.30.
Desuden har billetkontoret åbent for løssalg på samtlige spilledage fra 1 time før forestillingsstart, når forestillingen spilles i MCH Herning Kongrescenter.
Løssalg kan også finde sted via ticketmaster på www.ticketmaster.dk eller på tlf. 70 15 65 65.

Desuden kan både abonnementsbestilling og løssalg foretages her på siden.

 

Det er let at blive abonnent

Man skal blot vælge minimum 3 forestillinger blandt udbuddet af abonnementsforestillinger. Der er ingen begrænsning på, hvor mange forestillinger man kan vælge til abonnementspris. Familieforestillingen kan indgå i abonnementet, efter man har valgt 3 forestillinger. Udfyld tilmeldingsskemaet og følg instruktionerne. Når vi har modtaget din indbetaling, fremsender vi billetterne.
 
Såfremt du køber dit teaterabonnement sammen med familie, venner eller bekendte, og I ønsker at sidde sammen i teatret, skal skemaet udfyldes med navn og adresse på samtlige abonnenter, og det totale antal billetter skal anføres på ét tilmeldingsskema. Den første abonnent vil herefter blive betragtet som kontaktperson og vil som sådan modtage en bekræftelse, der samtidig er en faktura. Når vi har modtaget den samlede indbetaling, fremsender vi billetterne.

 

Ungdoms- og pensionistrabat

Der ydes speciel abonnementsrabat på teaterabonnement til unge under 26 år og til folkepensionister. Rabatten udgør kr. 25,00 pr. forestilling. Rabatten vil være fratrukket billetprisen.
Ved løssalg ydes der en rabat til unge under 26 år på 60,00 kr. pr. billet ved de forestillinger, der er mærket med U.  

 

Gratis billet

Som Herning Teaters abonnent vil du modtage 1 gratis billet. I slutningen af september vil alle abonnenter modtage en mail, hvor det fremgår blandt hvilke 3 forestillinger, man kan benytte den gratis billet.

Sammen med de bestilte abonnementsbilletter modtager du en gratis billet. Denne billet kan efter nærmere anvisning fra Herning Teater ombyttes ved personlig henvendelse og efter princippet først til mølle på MCH Herning Kongrescenters billetkontor. Ved henvendelse skal man medbringe sit abonnementsbevis. 

 

Gratis operaintroduktion

Som en del af et teaterabonnement kan man gratis deltage i en operaintroduktion. Lektor Aage Christiansen vil i et både underholdende og let forståeligt sprog give os det bedst mulige grundlag for en god operaoplevelse. Se hvilken forestilling der er introduktion til i programmet.

Introduktionen foregår i et nærmere angivet lokale i MCH Herning Kongrescenter kl. 18.30 før forestillingen. Tilmelding er ikke nødvendig.

 

Ombytningsservice

Skulle du blive forhindret i at overvære en af de købte forestillinger, kan du som abonnent frem til 8 dage før forestillingsdatoen få din billet ombyttet til en anden forestilling efter eget valg i Herning Teaters abonnementsforestillinger, dog inden for samme prisgruppe mod betaling af kr. 20,00 i billetgebyr pr. billet. Ombytning kan kun finde sted ved henvendelse til MCH Herning Kongrescenters billetkontor.

Vær opmærksom på at et abonnement er bindende. Det er således ikke muligt for Herning Teater at refundere beløbet for abonnementsbilletterne. Løssalgsbilletter byttes og refunderes ikke.
 

E-mail

Husk at anføre mailadresse på samtlige abonnenter på tilmeldingsskemaet af hensyn til fremtidige tilbud og informationer fra Herning Teater. Husk at melde mailadresseændring.

 

Først til mølle

Jo før, du bestiller dit teaterabonnement, desto større chance er der for, at vi kan opfylde særlige ønsker. Bestillingerne ekspederes i den rækkefølge, de modtages. Er der udsolgt i den ønskede prisgruppe, får du automatisk tilbudt billetter i næste prisgruppe.