Nyt Sæsonprogram er klart

Generationer mødes i Herning Teater

 

Vi glæder os til at præsentere forestillingerne i den kommende sæson. Vi har igen i år forsøgt at sammensætte et varieret program med forskellige udtryk og genrer.

Nedenstående er et udpluk af de forestillinger, der kan opleves:

Ghita Nørby er skuespillernes ukronede dronning. Mød hende i september i ”Musik og Eventyr” ved vores sæsonåbning.

I Peter Schaufuss-opsætningen kan vi opleve rockmusikkens konge i balletten ”The King”, Elvis Presley.

Det kongelige Teater har opsat ”Helt enkelt kompliceret”, hvor vi møder en ældre mand, der ser tilbage på sit liv og de valg, han har truffet, og som betyder, at han nu er isoleret og alene. Henning Jensen giver – i en af sin karrieres største succeser - den ældre mand liv.

”Den sidste turist” er en Lulu Ziegler-cabaret med en historie om kærlighed og Europa. Vi har med glæde ventet på, at Bodil Jørgensens rejse fører hende til Herning.

”Ildfuglen” er en genfortolkning af Stravinskijs ballet, en fortælling om to storforelskede unge. Dansk Danseteaters version handler om den stadige kamp mellem det gode og det onde og om kærlighedens kraft.

”Jean de France” er en Holberg komedie om, hvor galt det kan gå, når sund fornuft sættes over styr. Folketeatret har bearbejdet det gamle sprog og lavet en nyopsætning af en klassiker.Jean de France er en komedie om, hvor galt det kan gå, når sund fornuft sættes over styr. Hans Frandsen har været i Paris i hele 15 uger, nu kommer han hjem og kalder sig „Jean de France“. De franske manerer og den franske mode har han underlagt sig i en sådan grad, at han ganske har glemt det danske. Mødet mellem den store og den lille verden avler gensidigt ubehag og fører til grænseløs komik.

Vi opfordrer fortsat til at skabe familie-teater-traditioner og fællesoplevelser. Det kan være på tværs af generationer, hvor bedsteforældre inviterer børn og/eller børnebørn med til udvalgte forestillinger. Det kan være fejring af fødselsdage eller billetter, der gives i julegave. Hjælp os med at gøre Herning Teater til stedet, hvor generationer mødes. Og hvor vi kan opleve ægte nærvær og samvær.

Programmet for 2015-16 er udsendt medio juni til alle vore abonnenter. D. 29. juni begynder løssalget af billetter til alle vore forestillinger. 

Sidste sæson afsluttede vi med jubilæumsforestillingen, ”Den grønne elevator”. I pausen bød Herning Teater de 700 publikummer på en drink for at takke for opbakning gennem 50 år. Det var fantastisk at opleve en fyldt teatersal og fælles teaterglæde. Vi håber, at I vil være med til at støtte Herning Teater i den kommende sæson. God sommer til alle!

 

Du kan se programmet her.

 Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig hos Herningteater.dk. Vi tager forbehold for fejl i informationerne i dette nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrev? Klik her for at afmelde.