Mio min mio - Årets Julegave

Generationer mødes i Herning Teater

 

At give børn glæden ved at gå i teatret er en livslang gave.

Helt konkret kan mødet med Astrid Lindgrens klassiker ”Mio, min Mio” været et bud på, hvordan en kendt og dejlig børnebog i teaterudgave kan åbne for interessen. For vi voksne kan det være en ekstra oplevelse at møde forestillingen med barnets øjne – og bagefter kunne tale sammen om, hvad der har gjort indtryk, hvad fortællingen handler om, og om der er noget, vi kan genkende fra vores eget liv. Teater handler om livet.

For første gang bliver børneforestillingen ikke udbudt til skolerne. Det har hidtil været praksis, at fx klasserepræsentanter tog med en klasse i teatret. I år er det en familieforestilling, der er anbefalet til børn fra 6 år. Varigheden er ca. 2 timer, incl. pause.

Forestillingen spiller onsdag den 10. februar 2016 kl. 18.

”Mio, min Mio” handler om kampen mod det onde. Om modet og viljen til ikke at give op. Bo Vilhelm Olsen bliver kaldt for Bosse. Han er bortadopteret til et ældre ægtepar, som slet ikke kan lide drenge. En dag finder Bosse en flaske med en ånd i. Ånden tager ham med til ”Landet i det fjerne”. Her får han at vide, at hans rigtige navn er Mio, og at han er en prins, som skal bekæmpe den onde Ridder Kato.

Herning Teater har to særlige billet-tilbud til ”Mio, min Mio” – Prisgruppe B:

En familiebillet for 2 voksne og 2 børn på 495 kr.
En familiebillet for 1 voksen og 1 barn på 249 kr.

Tilbuddet gælder indtil 10. januar 2016

Efter den 10. januar er løssalgspris i prisgruppe B for en voksenbillet 260 kr. og for et barn 140 kr.


”Helte og skurke”, onsdag den 25. november
er en operabuket, hvor Bizet, Verdi, Mozart og Puccini er nogle af de mange kendte komponister, hvis musik indgår i et dramatisk operaeventyr med begær, kærlighed, glæde og sorg blandt både helte og skurke – sunget af Den Jyske Operas kor. Det er således mulighed for at opleve operaens univers med stor sang, musik, smukke kostumer – og livets følelsesregister.
Det er en forestilling, der varer ca. 75 minutter.

Vi må desværre aflyse den gratis introduktion kl. 18.30.

Med venlig hilsen
Herning Teater

 Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig hos Herningteater.dk. Vi tager forbehold for fejl i informationerne i dette nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrev? Klik her for at afmelde.