Generationer mødes i Herning Teater

www.herningteater.dk

Tapas før teater

Vi gjorde det i september. Herning Teater er blevet opfordret til at gentage succesen og har valgt igen at invitere til tapas - denne gang før sæsonens sidste teateroplevelse, ”Jean de France”.

★★★★★★ 

”Skal en klassiker moderniseres festligt, kan det næppe gøres bedre end her. Folketeatrets Jean de France er blevet sæsonens overraskelse, et vildt fyrværkeri af fest og fjollerier på baggrund af øjeblikkets Europa. Fornemt!” - Frederiksborg Amts Avis

Tirsdag den 10. maj kl. 19.30 opføres forestillingen i Herning. Holberg-klassikeren er en komedie om, hvor galt det kan gå, når almindelig sund fornuft sættes over styr. Hans Frandsen har været på dannelsesrejse til Paris. Ved hjemkomsten har han glemt det danske og kalder sig nu for ”Jean de France”. 

Inden forestillingen tilbyder vi således en tapas-menu, hvor deadline for tilmelding er den 3. maj 2016. Arrangementet gennemføres, hvis minimum 25 personer tilmelder sig.

Tapas-tidspunktet                     

Tirsdag den 10. maj kl. 18.00

Pris  

140 kr. pr. tapas-tallerken. Drikkevarer købes særskilt

Lokale 

Tapas-spisning foregår i Herning Kongrescenter

Tilmelding, hvordan?                

1. på mail til herningteater@mail.dk  med oplysninger om navn, antal og mailadresse

2. med indbetaling af 140 kr. pr. tilmeldt person på Herning Teaters konto, Nordea 2570 6100002920 (reg. og kontonr.)

Tilmeldingen er først registreret ved indbetalingen

Vær opmærksom på, at tilmelding ikke kan ske til Billetkontoret

Deadline for tilmelding

Tirsdag 3. maj 2016

I løbet af denne teateraften vil der blive trukket lod om to gavekort á 1.000 kr. til Maddonna.

Vi håber, at I har lyst til at deltage i tapas før teater. Og måske har I også lyst til at invitere familie eller venner med til tapas og teater. Sammen kan vi fastholde og styrke teaterlivet i Herning. Vi glæder os til at offentliggøre næste års sæsonprogram i juni. 

På gensyn og mange hilsner

Bestyrelsen i Herning Teater

 Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig hos Herningteater.dk. Vi tager forbehold for fejl i informationerne i dette nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrev? Klik her for at afmelde.