Generationer mødes i Herning Teater

www.herningteater.dk

 Tag godt imod vores program,

for uden jer vil der ikke være noget teater…...

Det er en fordel at være abonnent. Det gælder mht. billetpriser og aktuelle tilbud, der opstår i løbet af sæsonen, og når man har bestilt billetter, kan der sættes kryds i kalenderen, så man kommer afsted og får kunstneriske indtryk – mentale vitaminpiller.

Når vi udsender denne oversigt over sæsonens forestillinger, er det med håbet om, at mailen vil blive videresendt til familie og venner og dermed danne oplæg til at endnu flere vil få teateroplevelser, og teater i Herning vil blive styrket. Gæstebilletterne, der følger med et abonnement, kan også bruges som invitation eller gave.

For at tilgodese vore abonnenter bedst muligt kunne vi ønske os, at teatrenes turneperiode er lidt længere, og at teatersalen altid er ledig, men sådan er det desværre ikke. Vi må derfor af og til spille andre steder end i Kongrescentret. Vi glæder os over den kommende sæsons program, hvor det er lykkedes os at lave følgende aftaler:

Drama

Mennesker uden mål og livet som en ventetid, Samuel Beckett udfordrer os. Se på én aften to Beckett-forestillinger: ”Den som falder” og ”Hva’ Joe?”. De opføres tirsdag den 27. september i Kongrescentret.

”Lille mand, hvad nu?” handler om en almindelig mands sociale nedtur i 1930’rnes Berlin. Den spiller på Team Teatret hhv. mandag den 31. oktober og tirsdag den 1. november.

”Vores sensommer” er en klassiker om tilværelsens uforudsigelighed. Oplev Lisbeth Dahl og Ulf Pilgaard tirsdag den 15. november kl. 20 i Kongrescentret.

”Vrede”, alt forekommer helt igennem rigtigt i familien fra den kreative klasse, men … Tirsdag den 21. februar i Kongrescentret.

”Den politiske kandestøber”, Holberg-satiren sættes under ny lup. Denne fantastiske klassiker afrunder sæsonen tirsdag den 9. maj.

Drama med sang og musik

”Venter på Far” giver os et skønt nyt show/teaterkoncert tirsdag den 11. oktober på Fermaten.

”Stor ståhej for ingenting” af Shakespeare er inspirationen til denne forestilling. Bent Fabricius-Bjerre har komponeret musikken til den moderne musical ”Stor ståhej for Benny og Trisse”, der opføres søndag den 6. november kl. 15 i Kongrescenteret. Det er et nyt tiltag, at vi spiller søndag eftermiddag. Det vil glæde os, hvis fx hele familier vælger at opleve forestillingen sammen.

”Tosca”, operaen med helte og skurke, kærlighed og had kan opleves onsdag den 30. november i Kongrescentret.

”70 års opera”, Den Jyske Opera har samlet en buket af operasmagsprøver i anledning af deres jubilæum. Det kan opleves tirsdag den 7. marts i Kongrescentret.

”Band on the Run” er en hyldest til Paul McCartney, der i foråret 2017 fylder 75 år. Tredive McCartney-sange kan opleves fredag den 10. marts i Kongrescentret.

”Csárdásfyrstinden” er en festlig og folkelig operette, der spiller torsdag den 23. marts i Kongrescentret.

Komedie og stand up-fortællinger

”Far’ på færde”, forviklinger og intriger hos sølvbryllupsparret sker fredag den 20. januar i Kongrescentret.

”Mens vi venter på porno” er politisk ukorrekte scener om kvinder serveret med humor og af undergrundens bedste up-comming kvindeduo på Fermaten onsdag den 8. februar.

Familieforestilling

Mon ikke langt de fleste børn vil kunne fortælle pudsige historier om ”Villads fra Valby”? Se forestillingen søndag den 13. november kl. 15 i Kongrescenteret.


På hjemmesiden www.herningteater.dk kan der ses mere om hver enkelt forestilling.
Papirbrochure kan hentes ved billetlugen i Kongrescentret.
Følg ligeledes Herning Teater på Facebook.


Generalforsamling

Herning Teater afholder ordinær generalforsamling mandag den 26. september kl. 19 i Kongrescentret. Alle er meget velkomne.

Vi glæder os til at se jer i teatret i den nye sæson.

Mange hilsner
Bestyrelsen, Herning Teater

 Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig hos Herningteater.dk. Vi tager forbehold for fejl i informationerne i dette nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrev? Klik her for at afmelde.