Nyhedsbrev - Idé til en fælles oplevelse

Mangler I en idé til familie-oplevelser? En fælles oplevelse med børn og svigerbørn?

Det er også en god idé at overraske venner med en teater-invitation.

Skab nye minder med Herning Teater. Teater er en 2.500 år gammel kunstart, der stadig udvikles. På en scene fremstilles situationer, vi kan genkende fra vores eget liv – eller andres. Teater giver os noget at tænke over og tale sammen om.

I det igangværende teaterår er der stadig store oplevelser at få med opførelser som:

”Vrede” – det hele forekommer rigtigt i familien. Da sønnen bliver taget i at male racistiske slagord på en moske, udfordres holdningerne. Kan man fx undskylde voldshandlinger, der er motiveret af moralsk indignation? Tirsdag den 21. februar, kl. 19.30 i Kongrescentret

”70 års opera” – uddrag fra de store operaer, skønt selskab for både operaelskere og operajomfruer. Det er også Den jyske Operas 70 års fødselsdag.
Tirsdag den 7. marts, kl. 19.30 i Kongrescentret

”Band on the Run” – en hyldest til Paul McCartney, der i foråret 2017 fylder 75 år. Det er en historie om legenden, som fortælles ved hjælp af 30 sange samt professionelle sangere og musikere.
Fredag den 10. marts, kl. 19.30 i Kongrescentret

”Csárdásfyrstinden” – en charmerende operette om kærligheden på tværs af klasserne, hvor primadonnaen møder fyrstesønnen, som spilles af bysbarnet Jens Søndergaard. Smukke kjoler, bobler i krystalglas og vals - guidet af veloplagt konferencier.
Torsdag den 23. marts, kl. 19.30 i Kongrescentret

”Den politiske kandestøber” – Holberg fandt inspiration i det evigt aktuelle, politiske livs kulør og personager. Komedien viser Henrik Koefoed i et virvar af politiske sager og afsløringer, mens fruen lærer at omgås byens fine fruer inden læsset vælter. 
Tirsdag den 9. maj, kl. 19.30 i Kongrescentret

Herning Teater - ønsker alle velkommen til gode, fælles oplevelser!

 Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig hos Herningteater.dk. Vi tager forbehold for fejl i informationerne i dette nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrev? Klik her for at afmelde.