Velkommen i teatret

 

Herning Teater byder velkommen til den nye sæson 2017-18, og vi indleder teateråret med en af de mest kendte danske forestillinger på internationale scener. ”Brevet” er spillet i 37 lande og er hædret med mange prestigefyldte priser. 70 minutter uden ord. 70 minutter med latter. 70 minutter med kunstneren Paolo Nani, der skriver og mimer et brev – et enestående kunstværk. Oplev det i Huset No 7, torsdag den 14. september kl. 19.30.

”Piraterne fra Penzance” er et overflødighedshorn af skønne personager og sange af Gilbert & Sullivan.
Herningenseren Lisbeth Kjærullf er med på scenen – kom og oplev hende og den livlige og 2 timer lange forestilling onsdag den 11. oktober i Kongrescentret kl. 19.30.

Herning Teater har igen i år stor variationen i sæsonprogrammet, der i sin helhed kan ses på hjemmesiden, www.herningteater.dk  

Vi opfordrer alle til at tegne et abonnement, dvs. købe minimum 3 forestillinger. Hver abonnement udløser to gæstebilletter til en række forestillinger. Tanken er, at man for 50 kr. kan invitere naboen, venner eller børnebørn, så oplevelsen med at gå i teatret udbredes.

Herning Teater afholder generalforsamling i Kongrescentret mandag den 25. september 2017 kl. 19.00.

Vi glæder os til at se jer i teatret i den nye sæson
Mange hilsner Bestyrelsen, Herning Teater

 

 

 Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig hos Herningteater.dk. Vi tager forbehold for fejl i informationerne i dette nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrev? Klik her for at afmelde.