Tag med Pia Rosenbaum på dating

Komedien Inden Jeg Fylder 67 er en håndbog i krisetænkning – før livet rinder ud – med Pia Rosenbaum, der kaster sig ud på datingmarkedet. Herning Teater lader tæppet gå for løjerne onsdag 14. marts. 

Inden Jeg Fylder 67 handler om 66-årige Jane, der tager kampen op mod fordomme, om hvad man må og ikke må i hendes alder. Jane har en mission. Efter 30 år med fokus på karrieren og et noget tørlagt sexliv, har hun kastet sig ud på datingmarkedet. Det er tid til en rusketur – inden det er for sent.

Det er en smuk, menneskelig historie om, at når man handler på noget, man længes efter og rækker ud efter det, så får man måske noget helt andet og uventet bedre oveni. Inden Jeg Fylder 67 er lige så aktuel og morsom for mænd som for kvinder.

Pia Rosenbaum tager os på en svimlende rundtur i de kvinders univers, der står ved indgangen til deres tredje alder. Med festlig saft og kraft fortæller hun os om sine erfaringer, både som uerfaren annonceskribent under ”Personlige” og om uopfyldte ønsker om nærhed, ømhed og fællesskab – efter man er blevet usynlig og gråhåret!

Hun får følgeskab af dansk teaters Grand Old Men, Stig Hoffmeyer og Troels II Munk, som spiller de virile og kampklare tilbedere. Og selvfølgelig dukker en ung mand op. Benjamin Hasselflug får her sin lystspilsdebut.

Som kvinden fra højre, fra en anden tidsalder, levendegør Christine Albrechtslund romanfiguren Margaret Mackenzie. Hun kommer med vise ord og nyttige råd, der hjælper Jane til at tage nye beslutninger.

Inden Jeg Fylder 67 opføres onsdag 14. marts kl. 19.30
i MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37, Herning.

Medvirkende: Pia Rosenbaum, Stig Hoffmeyer, Troels ll Munk, Christine Albrechtslund, Benjamin Hasseflug
Manuskript: Jane Prowse efter Jane Juskas bog
Instruktør: Pia Rosenbaum
Scenograf: Maja Boberg
Lysdesign: Katja Andreasen
Producent: Landsteatret

Yderligere oplysninger, kontakt Herning Teater: herningteater@mail.dk

 Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig hos Herningteater.dk. Vi tager forbehold for fejl i informationerne i dette nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrev? Klik her for at afmelde.