”Inden jeg fylder 67” – oplev en anderledes kærlighedskomedie

Har kærligheden en tredje alder?
Er alder kun et tal?
I 30 år har karrieren fyldt hendes liv. Hvad skal der ske nu, hvor Jane er blevet 66 år og vågner op i et tomrum? Og hvad skyldes dette tomrum, når det kommer til stykket?
Hvordan kan hun ændre sit liv?
Hvilke fordomme kan der være, når en kvinde på 66 år vil leve livet? Er der noget, hun ikke kan? Eller skal?

Jeg er ude på eventyr, forstår I – af romantisk art. Chokerende, ikke? En kvinde i min alder. Forstår I? Indtil for nylig har mit liv været så rigt og indholdsrigt, som det kunne være. Jeg elsker at undervise. Jeg var lærer i over fyrre år – men så gik jeg på pension!” citat fra Hofteatret i København.

"Inden jeg fylder 67" er en smuk, menneskelig historie om, at når man handler på noget, man længes efter og rækker ud efter det, så får man måske noget helt andet og uventet, men bedre oveni.

Vær med til at ændre fordomme om, hvad man må og ikke må, når man nærmer sig de 67. ”Inden Jeg fylder 67” er lige så aktuel for mænd som for kvinder”, sådan skriver Kirsten Lehfeldt på Facebook i november 2017.


Kirsten Lehfeldt havde hovedrollen i forestillingen. Hun er imidlertid blevet syg. Det er lykkedes at få Pia Rosenbaum til at overtage rollen med kort varsel.

”En magisk og personlig aften”, www.teatermuseet.dk

 

”Inden jeg fylder 67” spiller onsdag 14. marts kl. 19.30 i Kongrescentret.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen for Herning Teater

 Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig hos Herningteater.dk. Vi tager forbehold for fejl i informationerne i dette nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrev? Klik her for at afmelde.