Skal vi mødes til tapas-spisning før ”Den glade enke”?

  • Pris 149,00 kr. pr. tapastallerken
  • Drikkevarer købes særskilt
  • Spisningen foregår i MCH Herning Kongrescenter på 1. sal, hvis der er minimum 30 deltagere
  • Vi spiser kl. 18 torsdag den 19. april

Tilmelding, hvordan? - Deadline for tilmelding er fredag den 13. april 2018 kl. 12.00         

1. på mail til herningteater@mail.dk med oplysninger om navn, antal og mailadresse

2. med indbetaling af 149 kr. pr. tilmeldt person på Herning Teaters konto
Nordea 2570  6100002920 (reg. og kontonr.) – husk at notere navn

Tilmeldingen er først registreret ved indbetalingen.
Vær opmærksom på, at tilmelding ikke kan ske til Billetkontoret.

”Den glade enke” besøger på turneen 23 danske byer. Torsdag den 19. april kl. 19.30 spiller den i Herning Kongrescenter.

OperetteKompagniets bil ankommer cirka fire timer før forestillingen begynder. Tre – fire personer hjælper hinanden med at bære ind og stille op - på scenen, i garderoberne, i foyeren og i fællesstuen. Ensemblet ankommer 16.30 og her skulle det meste af scenebilledet gerne stå klar: Trioens placering, møbler placeret på scenen, den i netop denne operette så vigtige pavillon samlet, guld-bagtæppet hængt op, rekvisitter pakket ud - og ikke mindst detaljerne omkring produktionen gennemgået i store træk med den lokale scenemester.

De otte rolleindehavere stiller til forprøve. Scenemesteren udnytter, at alle er tilstede under forprøven til at sætte det sidste lys. Kl. 17 kaldes første kvinde til frisøren og resten af teamet spiser aftensmad, der som regel er sushi, pizza eller smørrebrød. Der drikkes kaffe - og tonen er livlig og kærligt drillende. Når publikum ankommer, er den sidste opladning i fuld gang backstage: Der kan høres opvarmningsøvelser alle steder fra, trioen stemmer en sidste gang, kostumer anbringes klar i kulissen til de hurtige skift undervejs, scenemesteren får alle infos finkæmmet, der gåes en runde for at tilse at alt er som det skal være - og kort før tid er der samling for hele flokken med "kampråb" og klap på skuldrene!

Når klokken er blevet 19.30, trækkes tæppet fra. To timer senere er de forskellige intriger gået op i en højere enhed og kun fremkaldelserne mangler. Inden den helt store oprydning kan gå i gang, skåler alle medvirkende, mens der evalueres lystigt og den værste sved fra panden kan tørres af. Og hjælperne bærer alt ud i firmabilen igen. (kilde: operettekompagniet.dk)

Ses vi til Herning Teaters sæsonafslutning?
Mange hilsner
Bestyrelsen

 Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig hos Herningteater.dk. Vi tager forbehold for fejl i informationerne i dette nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrev? Klik her for at afmelde.