Julegave til familien – sørg for drama i familien

At gøre noget sammen giver fælles minder. En teateroplevelse er gjort af det stof, som både børn, unge og voksne i alle aldre sammen kan opleve og tale om.

I Herning Teater kan man købe et gavekort på det beløb, man ønsker. Så kan modtageren selv vælge en forestilling. Man kan også købe billetterne, så det er muligt sammen at opleve en udvalgt forestilling.

I forhold til køb af gavekort rettes direkte henvendelse til Herning Teater via mail, herningteater@mail.dk
- så sørger vi for at udstede gavekortet og sender det til køberen. Billetterne købes i billetkontoret i Kongrescentret.

En førjulegave kunne være ”Andens verdenskrig”, en julecabarét fra Café Livas musikalske sorte satire og crazy humor med Jacob Morild og Karsten Jansfort samt musikere. 28. november kl. 19.30 på Fermaten.

Efter jul kan vi f.eks. foreslå:

”Svend, Knud og Valdemar” med bl.a. Lisbeth Kjærulff – Figaros synger og spiller tirsdag den 5. februar

”Livet – hvor svært ka’ det være?”, en livsklog komedie, onsdag den 20. februar

”Panic Day” 27. og 28. februar, Uppercut Danseteater på Team Teatret. De er så kropskloge! Oplev noget unikt

“Glemmer du…”, vi husker forskelligt – torsdag den 28. februar

”Sigurds Danmarkshistorie”, søndag den 3. marts kl. 16 – med humoristisk fortællestil, musik og sang af Sigurd Barrett/Det Kongelige Teater

Med ønsket om spændende oplevelser i teatret
Mange hilsner Bestyrelsen

 Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig hos Herningteater.dk. Vi tager forbehold for fejl i informationerne i dette nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrev? Klik her for at afmelde.